Jumaat, November 04, 2011

Wifi sharing :))

Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2

Beini 1.2.1


Klik di sini untuk memuat turun Beini 1.2.1

Beini 1.2.2 (Baru)


Klik di sini untuk memuat turun Beini 1.2.2

Apa yang telah dikemaskini?

- Updated Aircrack-ng to 1.1r1859
- Updated FeedingBottle to 3.2: generate *.wkp file directly when get handshake packets (EWSA3.x project file)
- Added driver x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce:AR9271 chips supported
- Added firmware.tcz:updated RT3070 firmware and more
- File Manager:Removed ROX-Filer(libglade.tczl,libxml2.tczl,rox-filer_root.tcz,shared-mime-info.tcz),Added Xfe(xfe.tcz,xfe-locale.tcz,fox.tcz,Xorg-7.5-lib.tcz)

Notes: If you are not using AR9271 chips, please delete "x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce" and "firmware.tcz", these two packets of software will cause some problems with some cards, after that please add "rt2x00_2.6.34-Beini.tce" in Beini-1.2.1 for supporting RT3070 chips. Sorry to have caused you so much inconvenience.


Nota: Burn iso tu as image kat cd (gunakan Nero, Ashampoo, Ultraiso dan lain-lain lagi)
@
Buat USB boot (gunakan UNETbootin 377)

WAJIB BACA DAN DOWNLOAD SETIAP SATU:

E-Book Tutorial - Cracking WEP Using Feeding Bottle by ayen46[PDF]

Crack WEP / WPA Using Minidwep-gtk in Beini [PDF]:[*credit to www.comfortsurf.com]

Beini USB boot video tutorial versi Melayu

UNETbootin 377 (seperti dalam video)

Run Beini @ VMware Workstation/Player Tutorial

VMware Player 3.1.4

Tutorial cara-cara mengatasi masalah USB tak boleh connect di VMware player by ayen46 [WORD]


HEXwriter- Free ASCII to HEX Converter


Tutorial Crack WEP WiFi Dengan Beini 1.2.2:


Mula-mula klik ikon ke-5 di bawah(lambang botol susu)


Klik yes


Klik kotak wlan0, lepas tu klik next


Klik scan


Lepas scan, kalau dah dapat pilih wireless mana yang nak hack, klik stop untuk stop scan atau dia akan stop sendiri lepas 30 saat


Klik wireless mana yang nak hack dan dia akan highlight sendiri (Contoh : Deathking). lepas tu klik next


Klik advanced mode


Klik capture, lepas tu klik fake auth (by force)


Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). lepas tu klik X untuk kotak fake authentication with AP (maksudnya tutup kotak tu)


Tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!).


Klik advance mode


Klik capture. klik fake auth (by force)


Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). kali ni tak payah tutup kotak ni.


Klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack


Kalau dia keluar failed (gambar sebelah kanan), korang boleh tunggu dia akan run sendiri atau korang boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi. saya pilih stop dulu lepas tu start balik


kalau berjaya dia akan tulis key found. angka dalam key found (............) tu la password wifi tu tapi korang kena ambil angka je, yang nie -> : korang abaikan.


P/S: Dalam e-book tu pun dah ada penerangan ni..

Khamis, Ogos 25, 2011

Simphony Cinta - Quarta (Live Accoustic Ver.2 By Fajrie Quarta)

Hahahaha....luv dis song ...ingatkan nk up yg duet dgn Fajrie....tapi risau plak jadi popular dari penyanyi Quarta ..hahahhaha :)) 
Thanks Bro ...untuk lagu accoustic yg sangat cool ini :))


video

pst pst!!!! jgn lopa follow blog yer :P

Sabtu, Ogos 20, 2011

Simphony Cinta - Quarta

video

Facebook/Twitter
Band : Quarta Full/@quartaband
Fajrie (Vocal) : Fajrie Febriansyah Chaniago/@fajriequarta
Bara (Guitar) : Indra Batubara/@baraquarta
Pito (Bass) : Fuad Pipito/@fuad_pipito
Yan (Drum) : Yanuar Hadi/@yanquarta
please add/follow Quarta FB/Twitter :)
This Clip Own By Quarta Full


All The Best To Quarta Full 

Jumaat, Jun 17, 2011

Cafe World - Sharing Is Caring

Sharing Is Caring ......ayat yang selalu mokchix rat sebutkan ....sang ratu Cafe World  /no1



fb-0.cafe.zynga.com

My Workstation

Korang nak tengok PC togel aku yg serabai ker? hahahah tapi jgn kutuk k...sebab serabai2 pon aku suka dgn ketogelan dia ..wakakakaaka


Sabtu, Mei 21, 2011

Nazz - Puteri Mimpi

Tersedar dari tidur pukul 3:00 AM ...terpandang plak posting abg Mohd Nazri Abdul Aziz kat facebook Clip lagu Puteri Mimpi. so dok layan lagu tu pepagi buta sampai kat subuh....fuhhhhhhhh feeling tul..

Thanks 

 Mohd Nazri Abdul Aziz (Mahmud Al Kapari)
I have a pen, my pen is blue, I have a friend, my friend is you.... yes,, you!!! ;) Khas buat rakan-rakan yang terus-terusan memberi sokongan untuk aku terus berkarya....


So r u ready guys? zass!!!!!!!!!

Sabtu, Mei 07, 2011

Kenduri Kahwen....

Bangun mmg dekat tengah ari....jenguk sbox THNFM ada abe oren...dia tanya..dah mandi ker pokCHIX .....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dah mandi ler....pastu dia ckp ..jom...p kenduri kat alumni...abe oren tunggu kat fakulti M46 UTM.....ok...vrommmmmmmmmmm

perghhhhhhhhhhhh......ada kambenk lew...mbekkkkkkkkkkkkkk....lauk pauk sangat mantap....kambeng golek pon ada woooooo!!!!..... udang ada...ayam merah ada..lombu ada...rojak ada...bubur kacang ada....fuh fuh fuh~

pastu ada plak macam2 tarian zapin...ngeeee~ penari dia pon ..slurppppp!!!!

ok...len kali plak sambung zassss~

Selasa, April 19, 2011

♥...Its about Love... ♥♥♥


 
♥♡♥ Sometimes:
we must get hurt in order to grow...
We must fail in order to know... ♥♡♥

♥♡♥ Sometimes:
Our vision clears only after our eyes washes away with tears... 
♥♡♥

Selasa, Mac 01, 2011

Ultraman Monster Battle .... Jom Layan :))





Hafiz punya pasal...terpaksalah embed movie ULtraMaN Monster BatTle kat bloG. Curi2 tgk c Hafiz layan ulTRaMan, best plak rasanya..hehehe...jom jom ramai2 meh layan  :))

Ahad, Februari 27, 2011

I LOVE YOU

..baru sejap melawat pesbuk anak perempuan..skodeng2 tgk apa yg dibuat dgn pesbuk:)) yang hairannya sampai ada 3 akaun pesbuk..iskkkkkk.
Dasyat budak2 sekolah sekarang...kat wal speaking...hadoi...kalah bapak yg tergagap2 bila ckp english ni =))
Apa yg dapat ciluk kat wall anak ari ni ..jeng jeng jeng...ni dia :-

❤─▀██▀─▀██▀──▄███▄─▀██─██▀██▀▀▀█─▀██─██▀─❤
 ❤──██───██──███─███─██─██─██▄█────██─██──❤
 ❤──██───██──▀██▄██▀─▀█▄█▀─██▀█────▀█▄█▀──❤
 ❤─▄██▄─▄██▄▄█─▀▀▀─────▀──▄██▄▄▄█────▀────❤
 ♥.................................................................................♥


So apa lagi..cilok n spam wall  kenkawanlah...hahhaha :))

Sabtu, Februari 12, 2011

My Gurl


She so luvly...so understanding me.  Nothing Compare To You



Arghhhh.....



Hari ni sangat letih..sangat penat .... dah la kener jadi mr mama lagi..hehehe..nak wat camna, NASIB :)

Aku hanya berhibur dgn berkeudara [mendj online], sambil2 menhiburkan kenkawan....tapi selalu mood aku down ... its suck. Go to Hell with this all. So i'm done already....cuci tangan. Baik aku balik kehidupan sebelum 3 tahun yg lepas. Hati senang...tak yah nak sakit kepala melayan kejadah ni sema  :))

Dead N Gone also ..... :D