Jumaat, November 04, 2011

Wifi sharing :))

Kaedah Hack WiFi Dengan Menggunakan Beini 1.2.2

Beini 1.2.1


Klik di sini untuk memuat turun Beini 1.2.1

Beini 1.2.2 (Baru)


Klik di sini untuk memuat turun Beini 1.2.2

Apa yang telah dikemaskini?

- Updated Aircrack-ng to 1.1r1859
- Updated FeedingBottle to 3.2: generate *.wkp file directly when get handshake packets (EWSA3.x project file)
- Added driver x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce:AR9271 chips supported
- Added firmware.tcz:updated RT3070 firmware and more
- File Manager:Removed ROX-Filer(libglade.tczl,libxml2.tczl,rox-filer_root.tcz,shared-mime-info.tcz),Added Xfe(xfe.tcz,xfe-locale.tcz,fox.tcz,Xorg-7.5-lib.tcz)

Notes: If you are not using AR9271 chips, please delete "x_ath9k_htc_compat-wireless-2.6.38-rc4-1.tce" and "firmware.tcz", these two packets of software will cause some problems with some cards, after that please add "rt2x00_2.6.34-Beini.tce" in Beini-1.2.1 for supporting RT3070 chips. Sorry to have caused you so much inconvenience.


Nota: Burn iso tu as image kat cd (gunakan Nero, Ashampoo, Ultraiso dan lain-lain lagi)
@
Buat USB boot (gunakan UNETbootin 377)

WAJIB BACA DAN DOWNLOAD SETIAP SATU:

E-Book Tutorial - Cracking WEP Using Feeding Bottle by ayen46[PDF]

Crack WEP / WPA Using Minidwep-gtk in Beini [PDF]:[*credit to www.comfortsurf.com]

Beini USB boot video tutorial versi Melayu

UNETbootin 377 (seperti dalam video)

Run Beini @ VMware Workstation/Player Tutorial

VMware Player 3.1.4

Tutorial cara-cara mengatasi masalah USB tak boleh connect di VMware player by ayen46 [WORD]


HEXwriter- Free ASCII to HEX Converter


Tutorial Crack WEP WiFi Dengan Beini 1.2.2:


Mula-mula klik ikon ke-5 di bawah(lambang botol susu)


Klik yes


Klik kotak wlan0, lepas tu klik next


Klik scan


Lepas scan, kalau dah dapat pilih wireless mana yang nak hack, klik stop untuk stop scan atau dia akan stop sendiri lepas 30 saat


Klik wireless mana yang nak hack dan dia akan highlight sendiri (Contoh : Deathking). lepas tu klik next


Klik advanced mode


Klik capture, lepas tu klik fake auth (by force)


Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). lepas tu klik X untuk kotak fake authentication with AP (maksudnya tutup kotak tu)


Tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!).


Klik advance mode


Klik capture. klik fake auth (by force)


Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). kali ni tak payah tutup kotak ni.


Klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack


Kalau dia keluar failed (gambar sebelah kanan), korang boleh tunggu dia akan run sendiri atau korang boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi. saya pilih stop dulu lepas tu start balik


kalau berjaya dia akan tulis key found. angka dalam key found (............) tu la password wifi tu tapi korang kena ambil angka je, yang nie -> : korang abaikan.


P/S: Dalam e-book tu pun dah ada penerangan ni..

Khamis, Ogos 25, 2011

Simphony Cinta - Quarta (Live Accoustic Ver.2 By Fajrie Quarta)

Hahahaha....luv dis song ...ingatkan nk up yg duet dgn Fajrie....tapi risau plak jadi popular dari penyanyi Quarta ..hahahhaha :)) 
Thanks Bro ...untuk lagu accoustic yg sangat cool ini :))


video

pst pst!!!! jgn lopa follow blog yer :P

Sabtu, Ogos 20, 2011

Simphony Cinta - Quarta

video

Facebook/Twitter
Band : Quarta Full/@quartaband
Fajrie (Vocal) : Fajrie Febriansyah Chaniago/@fajriequarta
Bara (Guitar) : Indra Batubara/@baraquarta
Pito (Bass) : Fuad Pipito/@fuad_pipito
Yan (Drum) : Yanuar Hadi/@yanquarta
please add/follow Quarta FB/Twitter :)
This Clip Own By Quarta Full


All The Best To Quarta Full